Ruya – Месечева Соната

farmasiadmin
Read Time0Seconds

Специјално Адриатик Издание

RUYA ќе Ве освои со најсензуалната комбинација на моќен јасмин и мистериозната Тубероза.

Суптилната нота на топло какао на единствен начин ја заокружува оваа мирисна композиција која ги буди Вашите сетила

Шармантна цветно-ориентална категорија на мирис.

Моментална цена: 249 денари

0 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise
Next Post

Chase me - Мирис на летото

Малина, Јасмин Мандарина