Pferde Balsam Dr-Tuna

farmasiadmin
Read Time0Seconds

Комбинација од Див Костен (коњски костен), Кантарион, Пеперминт, Ментол и етерични масла што ја подобруваат циркулацијата, редуцираат проширени вени и испукани капилари.Кантарионот има антивоспалителни својства, ги релаксира мускулите и ги олеснува болките во ткивата. Must have производ за секој дом.

Моментална цена август 2019: 129 денари.

0 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise