Goya Special Edition

farmasiadmin
Read Time19Seconds

Незаборавна – како Goya Парфемот

  • An addictive perfume which hypnotizes with the passionate vanilla and gentle orchid at the deep notes.
  • Try the magic, really happy fragrance Goya Farmasi – a fragrance that was created to give a sincere joy and true love!
  • Light aroma with spring floral notes. Ideal for romantic girls.
  • Feel like a real woman – sensual, mysterious and desirable!
  • Floral and fruity fragrance.


СПЕЦИЈАЛНО АДРИАТИК ИЗДАНИЕ

  • Нурнете во опојните и магнетно привлечните есенции на Божурот, ананасот и ванилата.
  • Уникатната и живописна GOYA ја нагласува Вашата женственост и сензуалност. Свеж мирис со бујни мирисни ноти ќе ги привлече жените со слободен дух.
  • Суптилен, со смирувачка сензуална база

Моментална цена: 199 денари.

0 0
100 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise
Next Post

Ruya - Месечева Соната

Специјално Адриатик Издание RUYA ќе Ве освои со најсензуалната комбинација на моќен јасмин и мистериозната Тубероза. Суптилната нота на топло какао на единствен начин ја заокружува оваа мирисна композиција која ги буди Вашите сетила Шармантна цветно-ориентална категорија на мирис. Моментална цена: 249 денари