Next Post

Pferde Balsam Dr-Tuna

Комбинација од Див Костен (коњски костен), Кантарион, Пеперминт, Ментол и етерични масла што ја подобруваат циркулацијата, редуцираат проширени вени и испукани капилари.Кантарионот има антивоспалителни својства, ги релаксира мускулите и ги олеснува болките во ткивата. Must have производ за секој дом. Моментална цена август 2019: 129 денари.