Ruya – Месечева Соната

farmasiadmin

Специјално Адриатик Издание RUYA ќе Ве освои со најсензуалната комбинација на моќен јасмин и мистериозната Тубероза. Суптилната нота на топло какао на единствен начин ја заокружува оваа мирисна композиција која ги буди Вашите сетила Шармантна цветно-ориентална категорија на мирис. Моментална цена: 249 денари