Ruya – Месечева Соната

farmasiadmin

Специјално Адриатик Издание RUYA ќе Ве освои со најсензуалната комбинација на моќен јасмин и мистериозната Тубероза. Суптилната нота на топло какао на единствен начин ја заокружува оваа мирисна композиција која ги буди Вашите сетила Шармантна цветно-ориентална категорија на мирис. Моментална цена: 249 денари

Goya Special Edition

farmasiadmin

Незаборавна – како Goya Парфемот An addictive perfume which hypnotizes with the passionate vanilla and gentle orchid at the deep notes. Try the magic, really happy fragrance Goya Farmasi – a fragrance that was created to give a sincere joy and true love! Light aroma with spring floral notes. Ideal […]